B&b Kopen Frankrijk

Published Mar 04, 22
4 min read

B&b Kopen In Frankrijk

Een bed and breakfast beginnen in Frankrijk? Klik hier voor een  B&B Kopen Frankrijk

Maar ook de temperaturen zijn in Frankrijk ook veel beter en niet alleen in de zomer. Misschien wilt u eerst eens een huis in Frankrijk huren? Kijk hier naar de huizen die hier te huur staan. Wij adviseren u eerst eens een tijdje in deze streek een huis te huren.

Dit spoort sommige huiseigenaren aan om hun huis te veranderen in een chambre d’hôte, aangezien er tegenwoordig bijna 10. 000 adressen zijn, overal in Frankrijk. Natuurlijk vereist deze bedrijfsactiviteit de bereidbaarheid om gasten te verwelkomen en te ontvangen, maar ze vormt ook een aanvulling op uw inkomsten, die altijd handig is voor het onderhouden van uw grote huis.

Vervolgens kunnen uw chambres d’hôtes hun charme laten werken… Zowel op het niveau van activiteit als op het niveau van belastingen verschaffen chambres d’hôtes een mooie voldoening! Het is een avontuur dat voor velen aantrekkelijk is, maar u moet wel weten hoe u zich erin kan storten. De chambre d’hôtes is anders dan een gemeubileerde vakantiewoning, omdat u verplicht bent om in het huis te wonen waarvan u de kamers verhuurt.

U moet de verantwoordelijkheid nemen voor de ontvangst en u mag niet meer dan 5 kamers per woning verhuren of meer dan 15 personen herbergen. Anders is namelijk niet dezelfde wetgeving van toepassing. U dient zich dus aan te passen aan de voorschriften voor etablissementen die bezoekers ontvangen, evenals aan de voorschriften voor de toegankelijkheid voor gehandicapte personen.

Vanzelfsprekend zult u dus werkzaamheden moeten inplannen om het interieur aan te passen. uitbaters gezocht b&b frankrijk. De kamer dient natuurlijk ook conform verschillende hygiëne- en gezondheidsvoorschriften te zijn. De voorgeschreven minimale oppervlakte moet 9 m2 (zonder sanitair) zijn, met een hoogte tot het plafond van 2,20 m. Schoonmaken van de kamers en het sanitair dient dagelijks plaats te vinden, en dit bovendien zonder extra kosten.

Uw inkomsten dienen aangegeven te worden ofwel in de categorie van de BIC (Bénéfices industriels et commerciaux), ofwel onder het stelsel van de micro-onderneming wanneer u zich als zzp’er heeft laten inschrijven. In dat geval, wanneer uw omzet voor belasting niet hoger is dan € 82. 200,-, wordt uw winst berekend na de forfaitaire aftrek van 71%, te weten een belastbaar inkomen dat gelijkstaat aan 29% van de inkomsten - b&b starten frankrijk.

200,- euro), dan bent u belastingplichtig voor een tarief van 10% voor de dienstverrichting van huisvesting en table d’hôtes (aanbieden van eten) (behalve voor de alcoholische dranken die met 20% belast zijn). b&b kopen frankrijk. U moet tevens de toeristenbelasting doorberekenen, wanneer uw gemeente dit heeft bepaald. Dit tarief dient dan vermeld te worden in de chambre d’hôtes.

B&b Te Koop Languedoc

Er zijn echter wel kwaliteitslabels die door privénetwerken worden toegekend. Een chambre d’hôtes met deze onderscheiding zal hoger gewaardeerd worden en u profiteert van goede reclame dankzij de verhuurnetwerken van deze merken. Het label bevat een kwaliteitsgarantie die het mogelijk maakt om uw gast gerust te stellen voor wat betreft de milieu-, comfort- en installatie-eisen… Voor de eigenaar maakt het aansluiten bij een label het mogelijk om: Voordat u een of meerdere chambres d’hôtes kunt verhuren, moet u van tevoren een aangifte op een formulier (CERFA n° 13566*02) invullen op het gemeentehuis van de gemeente waar de desbetreffende huisvesting gelegen is.

Op maatschappelijk niveau moet de exploitant van chambres d’hôtes zich aansluiten bij het sociale stelsel van de Travailleurs non salariés (TNS), voor de verzekeringen (ziekte, zwangerschap, ouderdom/pensioen, invaliditeit en overlijden). b&b te koop frankrijk dordogne. Dit wordt gedaan bij het Régime social des indépendants (RSI) of bij de Mutualité sociale agricole (MSA). De aansluiting bij het RSI is verplicht wanneer het belastbaar inkomen dat verschaft wordt door de bedrijfsactiviteit van het verhuren van chambres d’hôtes (inclusief de activiteit van table d’hôtes, in voorkomende gevallen) hoger is dan € 4.

Wanneer de inkomsten lager of gelijk zijn aan de drempel die de aansluiting bij het RSI verplicht, dan bestaat er geen verplichting tot aansluiting. De inkomsten die gegenereerd worden door de verhuur worden dan onderworpen aan de sociale bijdragen over de inkomsten uit het vermogen (CSG, CRDS, sociale heffing, extra bijdrage aan de sociale heffing en bijdrage die het Revenu de solidarité active financeert) voor een totaaltarief van 15,5%. Camping of gites beginnen.

De artikelen op de website worden regelmatig bijgewerkt, voor zover dat mogelijk is. Vanwege voortdurende veranderingen in de geldende wet- en regelgeving kunnen we de huidige toepassing van een eerder geplaatst artikel echter niet garanderen. France Pro Consult kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de onjuistheid en de veroudering van de artikelen op de website. (b&b kopen in frankrijk).

In de Périgord Noir, in een dorp met alle voorzieningen en diensten, in de buurt van toeristische...

 

Rondreis Brazilië » individuele rondreizen op maat via Mauricio Travels.

Stel uw Brazilie reis zelf samen. Call us in Brazil (price of a local call in your country) +55 21 4042-7201

Navigation

Home